Laden...

Inmeten gebouwen (NEN 2580)

Inmeten gebouwen (NEN 2580)

Van Vugt Bouwadvies kan worden ingeschakeld voor het inmeten van bestaande gebouwen bij huur, koop of verkoop van vastgoed.Om objectieve en correcte meetgegevens te verkrijgen worden de oppervlakten en inhouden berekend en getekend conform de NEN 2580. 

Niet alleen de maten worden ingemeten. Ook de bouwkundige opbouw van vloeren, wanden, daken en de hoofddraagconstructievan het gebouw wordt geïnventariseerd. Alle gegevens van de metingen en inventarisaties van de bestaande situatie worden uitgewerkt ineen digitale bouwkundige tekening. Hieruit volgen overzichtelijke tekeningen en meetstaten met bijbehorend meetcertificaat.

Zorg en vakbekwaamheid

De medewerkers van van Vugt Bouwadvies beschikken over een ruime dosis bouwtechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u tijdens het bouwproces duidelijk adviseren over financiële haalbaarheid, bruikbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van 3D-tekenen (Autocad-revit / BIM).

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

Van idee tot oplevering

Wij adviseren u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn. Om u te inspireren hebben wij van diverse projecten foto's, impressies en schetsen in een "Inspiratiewijzer" opgenomen, om uw persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Kom bij ons op bezoek, we ontvangen u graag. Heeft u vragen over een (toekomstig) bouwproject of heeft u advies nodig over een vastgoedproject?
Kom gewoon eens bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder.