Laden...

"Uw partner" voor het ontwerpen, uitwerken en managen van bouwprojecten.

van Vugt Bouwadvies is een bouwkundig adviesbureau dat bestaat sinds 1 januari 2007 en is gevestigd in Didam (Gem. Montferland). Ons bureau heeft als doelstelling u te adviseren tijdens de initiatieffase, de ontwerpfase en de bouwfase (begeleiden van de uitvoering) in zowel de woning- als utiliteitbouw. Maar ook advisering inzake bestemmingplanwijzigingen (functieveranderingen), herbestemmingen en ruimtelijke ontwikkelingen behoren tot onze diensten.

De medewerkers van van Vugt Bouwadvies beschikken over een ruime dosis bouwtechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u tijdens het bouwproces duidelijk adviseren over financiële haalbaarheid, bruikbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken. van Vugt Bouwadvies werkt onder andere voor particulieren, bedrijven, aannemers, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.

Ook heeft van Vugt Bouwadvies ervaring op het gebied van 3D-tekenen (Autocad-revit / BIM). Hiermee krijgt u direct een uitstekend beeld van de werkelijkheid en kunnen wij uw bouwplannen volledig volgens wens ontwerpen en uitwerken.

Zorg en vakbekwaamheid

De medewerkers van van Vugt Bouwadvies beschikken over een ruime dosis bouwtechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u tijdens het bouwproces duidelijk adviseren over financiële haalbaarheid, bruikbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van 3D-tekenen (Autocad-revit / BIM).

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

Van idee tot oplevering

Wij adviseren u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn. Om u te inspireren hebben wij van diverse projecten foto's, impressies en schetsen in een "Inspiratiewijzer" opgenomen, om uw persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Kom bij ons op bezoek, we ontvangen u graag. Heeft u vragen over een (toekomstig) bouwproject of heeft u advies nodig over een vastgoedproject?
Kom gewoon eens bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder.