Laden...

Bouwadvies (idee tot oplevering)

Bouwadvies (idee tot oplevering)

Nieuwbouw of verbouw, woning of bedrijfspand, van Vugt Bouwadvies adviseert u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn.

Door de toegenomen regelgeving is een bouwproces tegenwoordig erg complex. van Vugt Bouwadvies verzorgt voor u alle bouwtechnische vraagstukken, bestemmingsplannen benodigde rapportages, vooroverleg(gen) met gemeente(s), bouwbesluittoetsen, digitale aanvraag omgevingsvergunning(en) en ook bouwfysische- en constructieberekeningen.

Zodra het bouwplan gereed zal er een bestek (werkomschrijving) moet worden geschreven zodat de aannemer(s) zijn / haar prijs goed kunnen berekenen. U wilt immers appels met appels vergelijken? Kennis van zaken kan u op dat moment veel geld besparen. van Vugt Bouwadvies kan voor u het gehele traject vanaf maken van het bestek (werkomschrijving), aanvragen van offertes en vergelijken van deze offertes, tot aan het uitbesteden aan een aannemer verzorgen.

Als de aannemer start met bouwen is goede communicatie en controle tussen alle betrokken partijen van belang. De afgesproken planning moet worden gehaald en er moet worden gebouwd conform bestek en tekeningen (kwaliteitsbewaking). Ook controle van werktekeningen van de aannemer en de kostenbewaking (meer- en minderwerk) zijn enkele belangrijke aspecten tijdens een bouwproces.

Alle bouwprojecten worden door ons uitgewerkt in Autocad waarbij ook enkele 3D impressies (artist impressions) gemaakt worden. Tevens werkt van Vugt Bouwadvies in Autocad Revit (BIM) en realiseert uw bouwproject daarmee direct in 3D. Hiermee krijgt de klant direct duidelijk inzicht in het project en kunnen ook reeds in een vroeg stadium eventuele bouwfouten worden voorkomen.

Heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen en behoefte aan een partij die u gaat ontzorgen neem dan contact met ons op. Wij kunnen het gehele proces “van ontwerp tot oplevering” voor u verzorgen.

van Vugt Bouwadvies hanteert op alle opdrachten DNR (De Nieuwe Regeling) 2011, Eerste herziening juli 2013. Rechtsverhouding opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur.

Zorg en vakbekwaamheid

De medewerkers van van Vugt Bouwadvies beschikken over een ruime dosis bouwtechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u tijdens het bouwproces duidelijk adviseren over financiële haalbaarheid, bruikbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van 3D-tekenen (Autocad-revit / BIM).

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

Van idee tot oplevering

Wij adviseren u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn. Om u te inspireren hebben wij van diverse projecten foto's, impressies en schetsen in een "Inspiratiewijzer" opgenomen, om uw persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Kom bij ons op bezoek, we ontvangen u graag. Heeft u vragen over een (toekomstig) bouwproject of heeft u advies nodig over een vastgoedproject?
Kom gewoon eens bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder.