Laden...

Bestemmingsplanwijzigingen

Bestemmingsplanwijzigingen

U wilt bouwen maar de locatie heeft nog niet de juiste bestemming! Wij regelen voor u de gewenste wijzigingen van het bestemmingsplan. Met onze kennis en ervaring verzorgen wij voor u alle werkzaamheden en documenten die behoren bij een bestemmingsplanwijziging. Na het wijzigen van de bestemming zullen de gewenste bouwplannen moeten worden uitgewerkt en zal er een omgevingsvergunning moeten worden aangevraagd.

Nieuwbouw of verbouw, woning of bedrijfspand, van Vugt Bouwadvies adviseert u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid.

 

Zorg en vakbekwaamheid

De medewerkers van van Vugt Bouwadvies beschikken over een ruime dosis bouwtechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u tijdens het bouwproces duidelijk adviseren over financiële haalbaarheid, bruikbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van 3D-tekenen (Autocad-revit / BIM).

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

Van idee tot oplevering

Wij adviseren u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn. Om u te inspireren hebben wij van diverse projecten foto's, impressies en schetsen in een "Inspiratiewijzer" opgenomen, om uw persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Kom bij ons op bezoek, we ontvangen u graag. Heeft u vragen over een (toekomstig) bouwproject of heeft u advies nodig over een vastgoedproject?
Kom gewoon eens bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder.