Laden...

Welkom bij van Vugt Bouwadvies B.V.

"Uw partner" voor het ontwerpen, uitwerken en managen van bouwprojecten.

Meer over van Vugt Bouwadvies B.V.

Diensten

Ontwerpen, Vergunningen, Projectmanagement, Projectontwikkeling

Bekijk onze diensten

Bouwadvies

Nieuwbouw of verbouw, woning of bedrijfspand, van Vugt Bouwadvies adviseert u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn.

Vergunningen

Bouwadvies (ontwerp tot oplevering) Nieuwbouw of verbouw, woning of bedrijfspand, van Vugt Bouwadvies adviseert u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. De juiste vergunningen geregeld door van Vugt.

Projectmanagement

Door de recessie zijn veel bedrijven afgeslankt en ligt het aannemen van nieuw personeel bij een plotselinge piek in de orderportefeuille niet voor de hand. Van Vugt Bouwadvies B.V. kan u van dienst zijn door uw bedrijf tijdelijk te ondersteunen bij het managen (projectleiding) van bouwprojecten in de woning en utiliteitsbouw.

Projectontwikkeling

Als u op zoek bent naar een partner voor planontwikkelingen in de woning- en utiliteitsbouw dan bent u bij Van Vugt Project B.V. aan het goede adres. Wij kunnen u ondersteunen vanaf acquisitie, aankoop gronden tot en met de bouw en zelfs ook nog op het gebied van beheer en onderhoud.

van Vugt Bouwadvies B.V.

Welkom op de site van Van Vugt Bouwadvies B.V. "Uw partner" voor het ontwerpen, uitwerken en managen van bouwprojecten.

MEER OVER van Vugt Bouwadvies B.V.

Zorg en vakbekwaamheid

De medewerkers van van Vugt Bouwadvies beschikken over een ruime dosis bouwtechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u tijdens het bouwproces duidelijk adviseren over financiële haalbaarheid, bruikbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van 3D-tekenen (Autocad-revit / BIM).

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

Van idee tot oplevering

Wij adviseren u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn. Om u te inspireren hebben wij van diverse projecten foto's, impressies en schetsen in een "Inspiratiewijzer" opgenomen, om uw persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Nieuws

Kom bij ons op bezoek, we ontvangen u graag. Heeft u vragen over een (toekomstig) bouwproject of heeft u advies nodig over een vastgoedproject?
Kom gewoon eens bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder.