Laden...

Ontwerp/ bouwkundig tekenwerk

ONTWERP(EN)

Van Vugt Bouwadvies ontwerpt nieuwbouw-, verbouw- of renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Wij adviseren u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid.Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is en wij de wensen van de klant goed aanvoelen. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn.

Gaat het om een modern, klassiek, industrieel, landelijk of functioneel ontwerp, de indeling, het bouwsysteem, het materiaalgebruik (detaillering) of de bouwkosten (budget),van Vugt Bouwadvies B.V. kan u hiermee van dienst zijn en u hierbij door het gehele proces “met zorg en vakbekwaamheid” begeleiden.

Ook kunnen wij al in het begin van een project gerichte technische adviezen geven op het gebied van bouwregelgeving, installaties, brandveiligheid en duurzaamheid.Eventuele knelpunten worden op deze manier al snel geconstateerd en de mogelijke oplossingen worden al in de ontwerpfase op de tekeningen verwerkt.

Wij starten het tekenproces na een oriënterend gesprek waarin alle eisen en wensen goed worden afgestemd (het PvE). Daarna volgen de vooroverleg(gen) met gemeente(s),een Voorlopig Ontwerp, overleggen met de opdrachtgever(s), een Definitief Ontwerp en uiteindelijk de goedkeuring van de welstandscommissie.

U kent erop vertrouwen Van Vugt Bouwadvies weet wat bouwen is en elke project vakkundig en volgens plan wordt uitgevoerd.

Heeft uw vragen neem dan contact met ons op.

BOUWKUNDIG TEKENWERK

Van Vugt Bouwadvies maakt de bouwkundige tekeningen voor al uw nieuwbouw, verbouw- of renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Onze bouwkundige tekeningen zijn een vertaling van uw wensen, de blauwdruk voor de realisatie van uw project.

Het detailniveau van het tekenwerk hangt af van het type project, welke vergunningen er nodig zijn en de projectfase. Wij kunnen vanaf de ontwerpfase meedenken en bouwtekeningen voor het aanvragen van vergunningen en de bouwkundige werktekeningen voor u verzorgen. Met deze gedetailleerde werktekeningen kunt u erop vertrouwen dat uw project vakkundig volgens plan en binnen budget wordt uitgevoerd.

Alle bouwprojecten worden door ons uitgewerkt in Autocad Revit en dus direct in 3D. Hiermee krijgt u als klant direct duidelijk inzicht in het project en kunnen ook reeds in een vroeg stadium eventuele onduidelijkheden en bouwfouten worden voorkomen. In een vroeg stadium goed inzicht krijgen in een project werkt kostenbesparend.

Door de toegenomen regelgeving is een bouwproces tegenwoordig erg complex. Van Vugt Bouwadvies verzorgt voor u ook alle benodigde rapportages, bouwfysische- en constructieberekeningen, bouwbesluittoetsen, digitale aanvraag omgevingsvergunning(en) maar ook het schrijven van een bestek (werkomschrijving),  aanvragen van offertes en het vergelijken van deze offertes tot aan het uitbesteden aan een aannemer. 

Van Vugt Bouwadvies voert ook regelmatig bouwkundig tekenwerk uit voor aannemers, projectontwikkelaars en beleggers.

Teken is maatwerk. Een offerte voor bouwkundig tekenwerk wordt daarom altijd in nauw overleg opgesteld. Heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen en behoefte aan een partij die u gaat ontzorgen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen het gehele proces “van ontwerp tot oplevering” voor u verzorgen.

Van Vugt Bouwadvies B.V. hanteert op alle opdrachten DNR (De Nieuwe Regeling) 2011 (eerste herziening 2013). Rechtsverhouding opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur.

Zorg en vakbekwaamheid

De medewerkers van van Vugt Bouwadvies beschikken over een ruime dosis bouwtechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u tijdens het bouwproces duidelijk adviseren over financiële haalbaarheid, bruikbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van 3D-tekenen (Autocad-revit / BIM).

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

Van idee tot oplevering

Wij adviseren u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn. Om u te inspireren hebben wij van diverse projecten foto's, impressies en schetsen in een "Inspiratiewijzer" opgenomen, om uw persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Kom bij ons op bezoek, we ontvangen u graag. Heeft u vragen over een (toekomstig) bouwproject of heeft u advies nodig over een vastgoedproject?
Kom gewoon eens bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder.