Laden...

Bouwtoezicht / directievoering

Bouwtoezicht / directievoering

Van Vugt bouwadvies heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van bouwdirectievoering c.q. bouwbegeleidingswerkzaamheden van kleine maar ookgrote bouwprojecten voor particulieren, bedrijven en overheden door heel Nederland. Als bouwdirectie c.q. bouwbegeleider opereren wij binnen de afgesproken mandaat en dienen de belangen van de opdrachtgever. Zo stemmen wij de werkzaamheden van de architect, adviseurs, overheidsinstanties en aannemers met elkaar af. Tevens controleren wij ofalle werkzaamheden conform de contractstukken worden uitgevoerd en adviseren wij de opdrachtgever bij afwijkingen hierop.Tevens beschikken wij over de kennis voor het controleren en beoordelen van de planning, eventuele meer- en minderwerken, de termijnen(financiële stand van het werk), kwaliteitszaken (met Ed-controls) en overige bouwtechnische werkzaamheden. Van al onze werkzaamhedenbrengen wij verslag uit aan de opdrachtgever.Van Vugt Bouwadvies voert bouwzicht- en directievoering uit voor o.a. opdrachtgevers in de woningbouw-, utiliteitsbouw-, retail-, zorg-, en foodsector.  

Bent u geïnteresseerd in onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Zorg en vakbekwaamheid

De medewerkers van van Vugt Bouwadvies beschikken over een ruime dosis bouwtechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u tijdens het bouwproces duidelijk adviseren over financiële haalbaarheid, bruikbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van 3D-tekenen (Autocad-revit / BIM).

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

Van idee tot oplevering

Wij adviseren u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn. Om u te inspireren hebben wij van diverse projecten foto's, impressies en schetsen in een "Inspiratiewijzer" opgenomen, om uw persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Kom bij ons op bezoek, we ontvangen u graag. Heeft u vragen over een (toekomstig) bouwproject of heeft u advies nodig over een vastgoedproject?
Kom gewoon eens bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder.