Laden...

De juiste vergunningen geregeld door van Vugt

De juiste vergunningen geregeld door van Vugt

Bouwadvies van ontwerp tot oplevering bij de nieuwbouw-, verbouw of renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Van Vugt Bouwadvies adviseert u "van idee tot oplevering"met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn.

Door de toegenomen regelgeving is een bouwproces tegenwoordig erg complex. van Vugt Bouwadvies verzorgt voor u alle bouwtechnische vraagstukken, bestemmingsplannenbenodigde rapportages, vooroverleg(gen) met gemeente(s), bouwbesluittoetsen, digitale aanvraag omgevingsvergunning(en) en ook bouwfysische- en constructieberekeningen.

Zodra het bouwplan gereed is zal er een bestek (werkomschrijving) moet worden geschreven, zodat de aannemer(s) zijn / haar prijs goed kunnen berekenen.U wilt immers appels met appels vergelijken? Kennis van zaken kan u op dat moment veel geld besparen. Van Vugt Bouwadvies kan voor u het gehele traject vanafmaken van het bestek (werkomschrijving), aanvragen van offertes en vergelijken van deze offertes, tot aan het uitbesteden aan een aannemer verzorgen.

Als de aannemer start met bouwen is goede communicatie en controle tussen alle betrokken partijen van belang. De afgesproken planning moet worden gehaalden er moet worden gebouwd conform bestek en tekeningen (kwaliteitsbewaking). Ook controle van werktekeningen van de aannemer en de kostenbewaking(meer- en minderwerk) zijn enkele belangrijke aspecten tijdens een bouwproces. Ook hiervoor bent u bij van Vugt Bouwadvies aan het juiste adres.

Alle bouwprojecten worden door ons uitgewerkt in Autocad Revit en dus direct in 3D. Hiermee krijgt u als klant direct duidelijk inzicht in het project en kunnen ook reedsin een vroeg stadium eventuele onduidelijkheden en bouwfouten worden voorkomen. In een vroeg stadium goed inzicht krijgen in een project werkt kostenbesparend.

Heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen en behoefte aan een partij die u gaat ontzorgen neem dan contact met ons op.Wij kunnen het gehele proces “van ontwerp tot oplevering” voor u verzorgen. van Vugt Bouwadvies hanteert op alleopdrachten DNR (De Nieuwe Regeling) 2011, Eerste herziening juli 2013. Rechtsverhouding opdrachtgever architect, ingenieur en adviseur.

Zorg en vakbekwaamheid

De medewerkers van van Vugt Bouwadvies beschikken over een ruime dosis bouwtechnische kennis. Hierdoor kunnen wij u tijdens het bouwproces duidelijk adviseren over financiële haalbaarheid, bruikbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van 3D-tekenen (Autocad-revit / BIM).

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

Van idee tot oplevering

Wij adviseren u "van idee tot oplevering" met zorg en vakbekwaamheid. Hierbij is het voor ons bureau belangrijk dat binnen dit proces de klant "koning" is. Alleen dan kan het resultaat naar ieders tevredenheid zijn. Om u te inspireren hebben wij van diverse projecten foto's, impressies en schetsen in een "Inspiratiewijzer" opgenomen, om uw persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Kom bij ons op bezoek, we ontvangen u graag. Heeft u vragen over een (toekomstig) bouwproject of heeft u advies nodig over een vastgoedproject?
Kom gewoon eens bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder.